Wat bieden wij?Held&Zorg staat voor zorg op maat! In een kleinschalige woonomgeving willen we samen met de cliënt werken aan resocialisatie naar de maatschappij. Cliënten bepalen deels zelf waar ze mee aan de slag willen en Held&Zorg ondersteunt daar waar mogelijk.

Onze cliënten zijn mensen met een psychotische kwetsbaarheid, een licht verstandelijke beperking of een vorm van autisme en kunnen een verslavingsprobleem hebben. Het zijn mensen die vaak al een lange hulpverleningsgeschiedenis hebben. Bij Held&Zorg mogen mensen zijn wie ze zijn. We kijken samen vooruit in mogelijkheden en kijken samen wat het beste bij de cliënt past. Het samenwonen betekent samen verantwoordelijkheid dragen voor huis en omgeving, maar het betekent ook dat er ruimte is voor persoonlijke groei en naar draagkracht proberen terug te keren in de maatschappij. Held&Zorg kenmerkt zich door creativiteit, gedrevenheid en professionaliteit in het werkveld. 

Held&Zorg is momenteel druk op zoek naar een mooie locatie waar ruimte is om tot rust te komen en aan het werk te gaan op eigen locatie of elders in de omgeving. 

Wat Held&Zorg onderscheid is het feit dat de bewoner onderdeel zal gaan uitmaken van een woongroep en hier ook zijn verantwoordelijkheden voor zal dragen. We doen zoveel mogelijk alles samen.